Cat Litter


De kattenbakvulling voor alle kattenbaasjes die alleen het beste voor hun kat willen én belang hechten aan duurzaamheid. Eén van de meest bijzondere aspecten van Ekoo Cat Litter is namelijk dat het gemaakt is van tofu, dat is een restproduct van de sojaproductie. Geheel natuurlijk en milieuvriendelijk.

  • Gemaakt van tofu (soja)
  • 99% stofvrij
  • Ongelooflijke geurabsorptie
  • Zeer snelle klontvorming
  • Geen spoorvorming

 

Verkrijgbaar in 6 Liter. Bij afnamen van een doos voorzien van 6 zakken van 6 Liter krijgt u hier korting op. 


Gebruikers over Ekoo Cat Litter

"Na vele jaren tevreden te zijn geweest over een supermarkt merk kattengrit, nu al een tijdje op zoek naar goed klonterend kattengrit. Het liefst ook nog een grit wat weinig tot geen uitloop geeft.

Na meerdere soorten grit geprobeerd te hebben, ben ik nu zeer tevreden over Ekoo cat litter. De geur (groene thee) is fris en blijft fris ruiken. Het grit ziet eruit als grote groene hagelslag. Het is gemaakt van tofu en is dus niet schadelijk voor katten, als ze het per ongeluk binnen krijgen.
Meteen nadat de bak gevuld was met Ekoo cat litter werd er gebruik van gemaakt! De plasjes vormen mooie compacte klompjes. Drollen schep je er net zo makkelijk uit.

 

Mijn katten en ik zijn over dit grit, zeer tevreden!!"

*

"Wauw bij het eerste plasje was ik fan. Goede opnamen en goed uit te scheppen. Plakt echt niet aan de bak vast maar ook niet aan de vacht of pootjes van de katten. Ook de uitloop is zo'n groot voordeel, enkel korreltjes maar en deze kan je zo weer terug in de bak gooien. De geur is heel subtiel en het stinkt dus niet. Daarbij is het ook nog eens milieu vriendelijk, het mag in het toilet of in de gft bak. Duurzaam omdat het veel langer mee gaat dan ander grid!

 

Ik maar ook mijn katten zijn fan. Nooit meer ander grid dan Ekoo Cat Litter!!"

*