Trim spullen

Kammen

Borstels, slikkers, scharen

Poeders en meer


L'Oscar di Smagatto

L'Oscar di Smagatto uit Italië, Professionele cosmeticalijn voor katten en honden. De filosofie die leidde tot de creatie van de professionele cosmeticalijn L'Oscar di Smagatto is samengevat in twee punten:

  • Innovatieve formuleringen op basis van natuurlijke stoffen.
  • Respect voor het haar, de huid van het dier en de handen van degenen die het verzorgen. ​


Resultaten van ... Oscarwinnaar! Of uw kat of hond nu een huisdier is of regelmatig schoonheidswedstrijden houdt, L'Oscar di Smagatto garandeert uitzonderlijke resultaten.

 

L'Oscar wordt tevens ook toegepast in de trimsalon van Mimos. Vraag naar een passend advies voor uw kat.

Shampoos

Dregreasing

Spray, poeder & meer


DermaGroom

DermaGroom is specialist in huid- en vachtverzorging met een passie voor dieren en dermatologie. Onze producten zijn speciaal ontwikkeld voor trimsalons. Trimmers komen dieren van alle soorten en maten tegen. Elk dier is uniek en verdient naast goede ook de juiste verzorging. Het is noodzakelijk om voor alle huidtypen, zeker de gevoelige huid, geschikte verzorgingsproducten te gebruiken en zo eventuele huidaandoeningen niet te verergeren. Wij adviseren altijd om het dier door te verwijzen naar een dierenarts wanneer de huidaandoeningen dermate ernstig zijn.

DermaGroom staat voor kwaliteit, kennis van zaken en aandacht voor mens en dier.
Deze producten zijn de perfecte match voor elke huid en vacht. Wij staan graag voor u klaar om u te adviseren over meest geschikte producten voor het uitvoeren van een hoogwaardige trilbehandeling voor hond, kat en konijn. Door onze jarenlange ervaring en expertise in grondstoffen en dermatologie bij huisdieren hebben wij voor elke huid en vacht een passende oplossing.

Producten