Tre Ponti


LIBERTA TUIGEN

De Liberta is voorzien van een koordsluiting. Het tuigje is hierdoor erg geschikt als stadstuigje voor katten. Het innovatieve instelkoord geeft u de mogelijkheid om de kat een ruime bewegingsvrijheid te geven.

Het tuig heeft geen negatieve drukpunten, echter bij het strekken van de lijn krijgt de kat een (pijnloze) lichte druk op de zijflanken. Dit zal bij elke kat een reactie uitlokken. De kat zal meteen inhouden, of stil blijven staan en naar u omkijken om te zien wat er aan de hand is. Door deze reactie te belonen kan het vervelende trekken van de kat beheersbaar worden en met de juiste aanpak zelfs volledig worden afgeleerd. Dit tuigje is geen zogenaamd anti-trek tuig. 

Kat Liberta Standaard

Kat Liberta Camourflage 

Kat Liberta Animal serie

Wandellijn en auto gordel


MATEN (INDICATIEF)

Gewicht is indicatief. Meet hierna de omvang  van de borst van de hond op vanaf ongeveer 2 cm achter de oksels.

Mimos kan een tuigje exact voor u opmeten en u hierin goed adviseren. Bij zwaardere katten kan er ook naar Fibbia tuigje gekeken worden.


Gebruikers over Tre Ponti Liberta

"Sinds de Fife wereldshow in Malmö gebruiken wij Tre Ponti tuigjes voor onze katten. Daar ontdekten wij deze heerlijke en kat vriendelijke tuigjes het bleek een uitkomst. Geen gedoe meer met gespen waar het langhaar tussen ging zitten. Geen geworstel met de kat om de juiste afstelling van het tuigje anders draaiden ze er zo uit. Geen aanpassingen van de afstelling wanneer de kat groeide want de Tre Ponti “ Groeit “ tot op zekere hoogte mee. Wanneer we nu met een kat oppad gaan is het tuigje een fluitje van een cent. Ook zitten de katten lang niet altijd in een bench tijdens reizen maar in een Tre Ponti tuigje die dan via een speciaal riempje in een gordelslot op de achterbank vast zit. Op deze manier ook een beetje vrij kan bewegen en toch veilig reist. Wij zijn dus al jaren fan!!!"

*

"Eindelijk een veilig kattentuigje waar katten niet uit kunnen ontsnappen of zomaar los kunnen komen. Het design is echt prachtig met super leuke dieren prints of gewoon neutraal.

Bij andere tuigjes gingen mijn katten plat liggen en bewogen niet meer. Het fijne aan deze tuigjes is dat drukpunten zo anders liggen en mijn katten zich hierdoor vrij voelen in deze tuigjes. Echt een kwaliteit tuigje en uiterst geschikt voor katten!"

*


Overige tuigjes

Deze tuigjes zijn ook verkrijgbaar in het model Liberta en eventueel speciaal voor u te bestellen.
Mocht u hier interesse in hebben dan kunt u een bericht sturen via het contactformulier.